Premi BBVA de Música 2019

El cap de setmana del 6 i 7 d’abril de 2019, els millors 104 estudiants de música d’arreu de Catalunya que cursen els seus estudis als conservatoris professionals, participaran a la quarta edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual que se celebrarà a l’Escola i Conservatori de Música de Vila-seca (Av. de la Generalitat, 27).

Aquest Premi anual i itinerant està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, i té com a objectiu potenciar la formació dels joves músics estudiants per a facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música. Compta amb la coorganització de l’Associació de Conservatoris de Catalunya i enguany amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Escola i Conservatori de Música de Vila-seca.

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies