8è Premi BBVA de Música al Talent Musical

20 i 21 d’abril de 2024

Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Vols dedicar-te professionalment a la música? Si encara ets estudiant de grau professional aquest és el teu Premi!

L’Associació de Conservatoris de Catalunya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, coorganitzen el Premi BBVA de Música al Talent Individual que té com a objectiu potenciar la formació musical dels estudiants de grau professional i ajudar-los en la seva projecció professional. 

El Premi BBVA de Música al Talent Individual, instituït l’any 2016, s’adreça a estudiants de grau professional que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya.

El Premi presenta tres categories:

  • Categoria Aleví: per a estudiants fins a 14 anys (16 anys per l’especialitat de cant)
  • Categoria Júnior: per a estudiants fins a 16 anys (18 anys per l’especialitat de cant)
  • Categoria Jove: per a estudiants fins a 19 anys (21 anys per l’especialitat de cant)

Els centres són els responsables de presentar els alumnes al Premi, i de certificar que cursen estudis reglats durant el curs actual. Els guanyadors d’una categoria en edicions anteriors no es podran tornar a presentar a la mateixa categoria.

 


Convoca i promou:

    

Coorganitza:

Amb el suport de:

Col·labora:

Conservatori Municipal de Música de Barcelona

 

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies