Ajuts de l’ACCat

Ajuts de l’ACCat a les trobades i activitats de caràcter pedagògic d’instruments minoritaris

Després de l’experiència dels darrers anys en que l’ACCat  ha col·laborat en l’organització o promoció de diverses trobades d’instruments minoritaris com contrabaix, trompes, oboès i fagots… posem de manifest el nostre compromís en seguir recolzant aquest tipus d’activitats, i us fem saber el protocol que heu de seguir per sol·licitar-nos col·laboració:

Fer arribar a la secretaria de l’ACCat presidencia@conservatoris.cat una proposta d’activitat en la que consti:

Nom de l’activitat:

Seu:

Dates:

Organitzador (dades de contacte):

Entitats col·laboradores:

Objectius de l’activitat:

Continguts de l’activitat:

 

Per tal de que estudiem la possible participació de l’ACCat en l’organització, promoció o difusió de l’activitat, cal:

  • Que l’encontre o activitat es realitzi a Catalunya
  • Que hi hagi facilitats específiques per als professors i per als alumnes dels Conservatoris de l’ACCat
  •  Que les activitats difonguin l’interès per l’instrument i la seva pedagogia en els nivells establerts pel decret de Grau Professional, amb propostes compromeses amb la investigació en educació musical i amb la formació de professorat
  • Que la proposta arribi a la secretaria de l’ACCat amb un mínim de dos mesos d’antelació
  • Es valorarà positivament que l’activitat tingui com a seu un dels Conservatoris Professionals de Catalunya

 

En aquelles activitats que rebin el recolzament de l’ACCat caldrà fer constar el logotip de l’associació i, un cop finalitzada l’activitat, els organitzadors hauran de lliurar una memòria de l’activitat.

 

El volum econòmic de l’ajuda que l’ACCat oferirà als organitzadors estarà proporcionalment relacionat al nombre de professors i alumnes dels Conservatoris i Centres Autoritzats de Grau Professional associats a l’ACCat que han participat en l’activitat.

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies