El mestre Salvador Brotons s’acosta als alumnes dels conservatoris a través d’una classe magistral de música catalana

El passat dissabte 4 de març, el mestre Salvador Brotons va oferir una màster class i conferència sobre el compositor català Manel Oltra al Conservatori de la Diputació a Tarragona.

Aquesta jornada estava emmarcada dins del Premi BBVA de música al talent individual i va ser organitzada per l’ACCat en col·laboració del Conservatori de Tarragona.

Els alumnes, provinents de diferents conservatoris del país van participar en les classes magistrals de música catalana i vam poder gaudir del coneixement i experiència de Salvador Brotons.

Volem agraïr al Conservatori i a la Diputació de Tarragona per  acollir aquesta jornada, a la qual es va poder visualitzar el talent dels alumnes de vent que sorgeixen dels centres de grau professional del país.

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies