Horaris

El Premi BBVA de Música al Talent Individual 2019 tindrà la seva fase eliminatòria el dia 6 d’abril a partir de les 10 h. 

Podeu consultar els horaris d’actuació aquí

A darrera hora de la tarda es coneixeran els finalistes, que passaran a la prova final que es desenvoluparà el diumenge 7 d’abril al matí.

El veredicte del jurat es farà públic el mateix diumenge 7 d’abril de 2019, a les 18 h, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras (Plaça Frederic Mompou,1).

L’acte estarà presentat per Xavier Graset, reconegut periodista de TV3 nascut a Vila-seca.

Hi haurà també les actuacions musicals del trio de jazz contemporani Triangle, format per Joan Claver (piano), Xavi Reija (bateria) i Artemi Agràs (contrabaix), que ens oferirà temes originals, en format de piano trio, amb una sonoritat actual i un directe fresc i contundent.

A l’acte hi assistiran els màxims representants institucionals de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, de BBVA CX, de l’Associació de Conservatoris de Catalunya i de l’Ajuntament de Vila-seca, a més dels membres del jurat, professors, alumnes i familiars.

L’acte és obert al públic.

 

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies