Taller d’orquestra adreçat a estudiants de grau professional Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat) i Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC)

Alumnes dels diferents Conservatoris de Catalunya participaran en una jornada de treball en el marc del 32è Encontre de la JONC Alevins, a Vic. Els alumnes participaran d’un dia d’encontre, tindran classes col•lectives d’instrument i seccionals amb els professors convidats a l’encontre i un assaig d’orquestra amb el director de la JONC, Manel Valdivieso. 
L’obra que es treballarà és l’obertura de La Flauta màgica de W. A. Mozart. 

-Dia: dissabte 28 de juny de 2014 
– Lloc: L’Atlàntida – Escola de Música i Conservatori de Vic c/Francesc Maria Masferrer, 4. Vic

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies