Alumnes dels conservatoris participen al concert del II Piano Fòrum de l’ESMuC

  • 2017-02-26 13.28.29

Aquest passat dissabte i diumenge 25 i 26 de febrer, ha tingut lloc a l’ESMuC la 2a edició del Piano Fòrum. Unes jornades en les quals han participat al voltant de 50 professors dels conservatoris de Catalumya. Han estat unes sessions de treball conjunt amb el professorat de piano de l’ESMuC on s’han pogut debatre aspectes relacionats amb els estudis de grau professional i superior, metodologies, necessitat de coordinar els estadis de formació, una oportunitat per parlar i compoartir experiències entre els diferents professionals.

Com a punt a destacar han estat els dos concerts d’alumnes dels conservatoris i alumnes de l’ESMuC, on hem pogut apreciar el talent emergent als centres, la feina que es fa als conservatoris i a la mateixa ESMuC.

 

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies