Els alumnes dels conservatoris , guanyadors del Premi d’interpretació Granados 150 anys

Guanyadors

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, va lliurar el passat divendres 17 de febrer el Premi Granados 150 anys, en el marc de la Jornada Granados 150 anys, un esdeveniment que vol commemorar el naixement del compositor lleidatà.

Per aquest motiu, el Departament d’Ensenyament, conjuntament amb l’ACCat – Associació de Conservatoris de Catalunya-, l’ACEM –Associació catalana d’escoles de música- i l’EMIPAC – Escoles de música d’iniciativa privada de Catalunya-, van organitzar la convocatòria d’aquest premi adreçat a alumnes d’escoles de música, centres de grau professional de música i conservatoris. S’hi ha presentat un total de 19 aspirants, dels quals 17 eren dels Conservatoris de música de Catalunya.
 
 Una vegada més, el talent emergent dels conservatoris de música de Catalunya ha estat present dins de l’activitat musical de nivell del país.
 
 Primer premi
Xavier Amorós del Conservatori de Música de Vila-seca
Segon premi
Laura Crespo del Centre Professional de Música Liceu de Barcelona
Tercer premi
Guillem León del Conservatori Professional de Música de Badalona
Menció d’honor
Èlia Farreras del Conservatori Municipal de Música de Sabadell

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies