DESCOMPTES PER ALUMNES DE GRAU PROFESSIONAL: Música de Cambra a L’Auditori: el Festival de Música de Cambra Lockenhaus

El proper dissabte 17 d’octubre, a les 19,30 h hi ha un dels grans concerts de Música de Cambra a L’Auditori: el Festival de Música de Cambra Lockenhaus, un dels més importants d’Europa, arriba a Barcelona amb 4 intèrprets de primera línia: Vilde Frang, violí, James Boyd, viola, Nicolas Altstaedt, violoncel i Alexander Lonquich, piano.

Hi interpretaran el Quartet amb piano de Richard Strauss i el Quartet amb piano núm. 1 de Brahms

 

Pensem que és un concert molt especial i voldríem que els alumnes dels conservatoris tinguin l’oportunitat d’escoltar una de les formacions cambrístiques més interessants de l’actualitat que, a més d’actuar a Lockenhaus i Barcelona, també ho faran a ciutats com Viena, Berlín, Salzburg, Innsbruck, Bozen, Haarlem, Milà, Essen, Zuric o Lubjana.

És doncs, una gran oportunitat que des de L’Auditori us volem facilitar.

Podeu comprar entrades per aquest concert amb el descompte especial del 50% sobre el preu general (el preu resultant serà de 10 o 12,5 €, depenent de la localitat escollida+ 1€ de gestió)

Per poder accedir a aquest descompte, durant la compra heu d’activar el descompte “ESTUDIANTS MÚSICA C” i introduir el codi “EST027

Més informació del concert aquí

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies