Classes magistrals de música catalana per a piano amb Jordi Masó

Avui dissabte 4 de febrer ha començat la primera de les classes magistrals de música catalana per alumnes de grau professional dels conservatoris de música de Catalaunya que coorganitza l’Associació de Conservatoris de Catalunya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes. Han estat els alumnes de piano els que han pogut gaudir de les classes magistrals amb el pianisita Jordi Masó.

Ha estat una jornada amb molta participació i talent musical celebrada al Conservatori de música de Granollers

Aquesta jornada està enmmarcada dons dels actes previs al Premi BBVA de música al Talent que tindrà lloc el proper 6 i 7 de maig de 2017 al Conservatori de música de Vic.

Agraim a tots els assitents i al Conservatori de Granollers per acollir aquesta jornada.

 

Imatges de la jornada d’avui 4 de febrer

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies