Jornada de Portes Obertes a l’ESMUC

Portes obertes a l’Esmuc 2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya organitza una Jornada de portes obertes per donar a conèixer l’escola, així com per aportar informació rellevant sobre el contingut dels estudis que s’hi imparteixen i el sistema d’accés.

 
Dia Dissabte 15 de febrer de 2020
Hora De 10:00 a 14:00
Lloc Escola Superior de Música de Catalunya

Inscripcions tancades per aforament complet.

Si estàs interessat en conèixer l’Esmuc, pots igualment inscriure’t i formar part d’una llista d’espera. T’informarem si s’alliberen places per la Jornada.

 

La jornada s’adreça a qualsevol persona interessada a conèixer l’Esmuc, i molt especialment als estudiants de música de conservatoris i escoles de música interessats en cursar els estudis musicals superiors, a les seves famílies i al seu professorat.

A més de recórrer les instal·lacions, a la jornada es presentaran els plans d’estudi, l’oferta formativa i el projecte pedagògic del centre. També s’oferiran sessions específiques de cada especialitat per aquells i aquelles que desitgin informar-se amb més detall i aclarir possibles dubtes. A més, comptarem amb la participació d’estudiants i graduats que compartiran les experiències viscudes durant el seu pas per l’Escola. 

Les portes obertes són doncs una oportunitat ideal per descobrir l’Esmuc i totes les possibilitats d’aprenentatge que ofereix.

La inscripció estarà disponible fins a les 12.00 h del 14 de febrer.

Aforament limitat a la capacitat dels espais. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies