Master Class de música catalana per a corda amb Corrado Bolsi

Quan: Dissabte 2 de febrer de 2019

Horari: 10h a 12h acollida i classes
            12h a 13h30 conferència “Intèrprets i compositors. Jordi Cervelló
            15h a 17h classes

Lloc: Aula 110 – Centre Superior Conservatori Liceu – C/Nou de la Rambla 88 de Barcelona

 

L’Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat) i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, coorganitzen un cicle de classes magistrals adreçades als alumnes dels conservatoris de Grau Professional de Catalunya.
Aquesta iniciativa neix com a activitat complementària del Premi BBVA de Música al Talent Individual, que té com a objectiu potenciar la formació musical dels estudiants de grau professional que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya, per a facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música.
Les classes que es portaran a terme a conservatoris d’arreu de Catalunya, en concret a Barcelona (Liceu i Municipal), Lleida, Tarragona i Terrassa, comptaran amb la participació activa d’un màxim de 15 estudiants i es completaran amb una conferència
temàtica associada a la modalitat musical que es treballi a cada sessió oberta al públic.
La primera d’elles arrenca el proper dissabte 2 de febrer al Conservatori del Liceu de Barcelona amb Corrado Bolsi com a professor de violí. La xerrada versarà sobre “Intèrprets i compositors. Jordi Cervelló”.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies