L’Associació de Conservatoris de Catalunya ofereix classes magistrals de música a l’alumnat dels conservatoris

Demà dissabte 29 el Conservatori Mpal de Barcelona acollirà la jornada de classes magistrals que organitza l’Associació de Conservatoris de Catalunya per a l’alumnat del centres de grau professional del país.

Grans professionals del món musical i pedagògic seran els encarregats de transmetre la seva experiència i coneixement al nostre alumnat.

Guillem Pérez-Quer, guitarra
Alba Ventura, piano
Luís González, trompeta
Josep Fuster, clarinet
Òscar Alabau, violoncel

L’entrada a les sessions són gratuïtes i l’accés és lliure.

La jornada començarà a les 10.15  i fins les 14 hores. A les 16 h els professors participaran a una taula rodona moderada per Joan Vives oberta també a tothom. Les classes magistrals finalitzaran cap a es 19h.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies