Segueix la final i gala de guardonats del Premi BBVA de Música en directe el proper dissabte 24 d’abril

El proper dissabte 24 d’abril arriba a la seva fase final el 5è Premi BBVA de Música al Talent Individual que coorganitza l’Associació de Conservatoris de Catalunya.

Aquest esdeveniment es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Associació o a través d’aquest enllaç: (a partir de les 9.30 de matí)

 

A la tarda, es podrà seguir l’acte de lliurament de premis a través de l’enllaç del canal de Youtube de la Fundació Antigues Caixes Catalanes: (a partir d eles 17h):

 

HORARIS FASE FINAL

CATEGORIA ALEVÍ prova
Quim Carandell Mora, violí 9:30
Arola Juncarol Molina, guitarra 9:45
Àlex Arroyo Luís, piano 10:00
Oriol Quintana Calero, saxòfon 10:15
   
CATEGORIA JÚNIOR prova
Míriam Blasco Bronisz, violí 10:45
David Rebull Chavarria, violoncel 11:00
Guillem Sancho Puertolas, guitarra 11:15
Adrià Saz Guerra, piano 11:30
Irene González Briones, trombó 11:45
Queralt Masqué Garcia, clarinet 12:00
   
CATEGORIA JOVE prova
Magí Llatser Torres, percussió 13:00
Daimar López Monteverde, violí 13:20
   
Jorge Sierra Valera, violoncel 14:00
Pol del Moral, saxòfon 14:20
Ricard Prió Graus, flauta travessera 14:40

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies