Taller d’orquestra adreçat a estudiants de grau professional ,Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat) i ,Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC)

Per quart any consecutiu la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) ofereix l’oportunitat als alumnes dels Conservatoris associats a l’ACCat de participar durant l’encontre d’hivern de la JONC a un taller d’orquestra d’un dia, on rebran classes dels professors convidats, faran assaigs per seccions i també un assaig de tutti amb el director Manel Valdivieso.

 

INFORMACIÓ:
Requisits: Taller adreçat a alumnes de grau professional dels conservatoris i centres autoritzats de grau professional dels cursos 4t, 5è i 6è que hagin tret qualificacions de notable o excel·lent a la darrera avaluació.
Els alumnes que es presenten han d’estar recomanats pel seu professor d’instrument , han de mostrar interès i el compromís d’assistir tota la jornada del taller (matí i tarda)


DETALL DE L’ACTIVITAT:

Dia: dijous 29 de desembre de 2016
Lloc: Escola de Música i Teatre Auditori de Salou (TAS)  C/Advocat Gallego, 2, 43840 Salou

Cost: gratuït

Obra proposada: 2a simfonia de Mendelssohn (1r moviment, números 1 i 2)

 

PLA DE TREBALL:

9.15h                     Hora de trobada: davant del Teatre Auditori

9.30h – 11h            Classes col·lectives amb els professors de la JONC

11.30h – 13h          Assaig d’orquestra

13.30h – 15h          Dinar: Hotel Regina (Av. de Joan Fuster, 3, 43840 Salou, Tarragona)

15.30h – 17h          Assaig d’orquestra conjunt amb la JONC Alevins

17.30h – 18.30h     Assistència opcional com a oients les classes de la JONC Alevins


PLATILLA:

22 violins, 8 violes, 6 violoncels i 2 o 3 contrabaixos; 2 flautes, 2 oboès, 2 clarinets, 2 fagots; 4 trompes, 2 trompetes, 3 trombons i 1 percussió.

TERMINI D’INSCRIPCIONS:  13 de desembre de 2016

Una vegada tinguem la llista dels seleccionats, la JONC es posarà en contacte amb ells i els hi enviarà la informació.

Cal posar-se en contacte amb el professor per formalitzar la inscripció

 

Fotos de la Jornada:

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies