Jornada de portes Obertes 2015 – Conservatori Superior del Liceu de Barcelona

La jornada de portes obertes d’enguany tindrà lloc el dissabte 7 de març, d’11h a 14h.

La jornada ofereix a estudiants de música, familiars i professors l’oportunitat de conèixer el centre i la seva línia pedagògica, de rebre informació sobre les Beques de la Fundació Ferrer-Salat (exclusives del nostre centre) i sobre les proves d’accés, així com de conèixer els professors i altres membres de l’equip del centre.
La nostra finalitat és que les activitats d’aquesta jornada ajudin els estudiants de música a orientar-se a l’hora de decidir el pas següent en la seva formació musical i personal.

 

Més informació a: http://www.conservatoriliceu.es/ca/?option=com_content&view=article&id=524&catid=2#programa

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies