El Conservatori del Liceu ofereix entrades gratuïtes per als alumnes dels Conservatoris per assistir a concerts i masterclasses de piano


ENTRADA GRATUÏTA PER ALS ALUMNES DELS CONSERVATORIS DE MÚSICA SOCIS DE L’ASSOCIACIO DE CONSERVATORIS DE CATALUNYA

Vine a descobrir el piano en un centre de referència!

El piano és un instrument especialment estimat al Conservatori del Liceu. Continuant la nostra gran tradició, avui les aules del centre són un punt de trobada excepcional entre joves talents i professors que són hereus del gran pianisme català, així com altres mestres internacionals.

Les diferents activitats organitzades pel Departament de Piano configuren una atractiva programació acadèmica i artística que materialitza aquesta tradició. Creiem que es tracta d’esdeveniments de gran interès per a tot estudiant de música i és per això que volem compartir-la amb tots vosaltres i que en pugueu ser també partícips.

D’aquesta manera, com a part de la col·laboració establerta amb l’Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat), els estudiants dels vostres centres tindran accés a aquestes activitats: concerts i masterclasses amb grans mestres del piano a les que els vostres alumnes hi són invitats.
Per efectuar la reserva de l’entrada gratuïta posa’t en contacte amb la Direcció del teu centre..
 

Concerts del Liceu Cambra:

 

7 de març – Dmitri Alexeev
Pianisme rus amb personalitat pròpia: un recital de luxe.
MÉS INFO

 

5 d’abril – Michael Davidov
Bach – Debussy – Ginastera: un viatge pianístic.
MÉS INFO

Masterclasses del Liceu Cambra:

 

Dmitri Alexeev –   5 i 6 de març 
Un dels grans poetes del piano del nostre temps
MÉS INFO

 

 

Akiko Ebi – 12 i 13 de març
El repertori francès amb la deixeble de Martha Argerich
MÉS INFO

 

Elza Kolodin – 21 de març
Una dama del piano europeu premiada al Maria Canals
MÉS INFO

 

 

Concerts del Liceu Jove:

 

Pianíssim II – 26 d’abril 
Tot el talent dels pianistes del futur que estudien al nostre centre
MÉS INFO

 

Piano Maestoso – 10 de maig

L’excel·lència interpretativa dels alumnes de Màster del Conservatori
MÉS INFO

 

 

 

CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN

 


 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies