El I Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya tanca la seva inscripció amb un ple absolut de participació

El I Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya que organitza l’Associació de Conservatoris de Catalunya, i que tindrà lloc el proper divendres 9 i dissabte 10 de març al Conservatori de Municipal de Música de Barcelona, tanca la inscripció de participants.

Seran 350 partipants al Congrés, del qual cal destacar els 50 ponents professionals que compariran les seves experiències innovadores en l’àmbit educatiu musical amb la resta d’assistents.

Podeu consutar el programa a: http://congres.conservatoris.cat/

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies