L’Escolania de Montserrat, nou membre de l’Associació de Conservatoris de Catalunya

L’Escolania de Montserrat passa a formar part de la nostra entitat com a membre. L’ACCat agrupa 27 dels 28 conservatoris i centres professionals del país.

El centre integral  ofereix formació musical als dos darrers cursos de primària i ensenyaments reglats de grau professional paral·lelament als dos primers cursos de l’ESO.

En acabar la seva estada a l’Escolania poden continuar la seva formació musical en qualsevol Conservatori o Escola de Música.

PLA D’ESTUDIS

Pel que fa als estudis d’ensenyaments generals, durant la seva estada a l’Escolania els nois reben els corresponents als cursos 4t, 5è i 6è de Primària, i 1r i 2n de Secundària (ESO). I pel que fa als ensenyaments musicals, es poden fer tots els cursos de Grau elemental, i el 1r i 2n de Grau Professional.

EDAT ENSENYAMENTS GENERALS ESTUDIS MUSICALS
De 9 a 10 anys 4t (2n curs de cicle mitjà de primària) 1r i/o 2n de Grau Elemental
De 10 a 12 anys 5è i 6è (Cicle superior de primària) 3r i 4t de Grau Elemental
De 12 a 14 anys 1r i 2n d’ESO 1r i 2n de Grau Professional

Més informació sobre l’Escolania a: https://www.escolania.cat/escola/

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies