Descomptes per als alumnes dels conservatoris per assistir a les màsterclasses del Liceu Jazz

El Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona presenta el seu cicle LICEU JAZZ obert entre d’altres, als nostres professors i alumnes, els quals podran assistir de forma gratuïta a les màsterclasses dels artistes de l’escena actual del jazz i de la música moderna com Dave Liebman, Aaron Parks, Bill Frisell, Diego el Cigala, Guinga, Stacey Kent o Kyle Eastwood entre d’altres.
Trobareu la informació aquí

L’assistència a les classes magistrals com a alumne oient té un cost de 10€, però els professors i alumnes dels conservatoris i centres de Grau Professional de l’ACCAT poden assistir-hi gratuïtament gaudint del 100% de descompte.

Consulteu la Direcció del vostre centre per tramitar les invitacions

 

 

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies