Taller d’orquestra adreçat a estudiants de grau professional – Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat) i Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) 2018

INFORMACIÓ:
Requisits: Taller adreçat a alumnes de grau professional dels conservatoris i centres autoritzats de grau professional dels cursos 4t, 5è i 6è que hagin tret qualificacions de notable o excel·lent a la darrera avaluació.
Els alumnes que es presenten han d’estar recomanats pel seu professor d’instrument , han de mostrar interès i el compromís d’assistir tota la jornada del taller (matí i tarda).

Els alumnes participaran d’un dia d’encontre, tindran classes col·lectives i seccionals amb els professors convidats a l’encontre i un assaig d’orquestra amb el director de la JONC, Manel Valdivieso.

Repertori a treballar: Simfonia núm.  4 de Beethoven, els moviments 1r, 3r i 4t.

INSCRIPCIÓ: Consulta la Direcció del teu conservatori

DETALLS DE L’ACTIVITAT:

  • Dia: dissabte 29 de desembre de 2018
  • Lloc: Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) – C/Padilla, 155 Barcelona

 Pla de treball previst:

9.15h               Hora de trobada: davant de l’ESMUC

9.30h – 11h     Classes col·lectives amb els professors de la JONC Alevins

11.30h – 13h   Classes col·lectives amb els professors de la JONC Alevins

13.30h             Dinar: Twentytú (c/ Pamplona 144, Barcelona)

15.30h – 17h   Assaig d’orquestra conjunt amb la JONC Alevins

17.30h – 18.30h Assistència opcional com a oients l’assaig d’orquestra de la JONC Alevins

TERMINI D’INSCRIPCIONS:  30 de novembre de 2018

Una vegada tinguem la llista dels seleccionats, la JONC es posarà en contacte amb ells i els hi enviarà la informació.

PARTITURES: Consulteu al vostre centre

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies