El III Congrés de Pedagogia musical de Catalunya escalfa motors

Organitza: Associació de Conservatoris de Catalunya
Dates: 18, 19 i 20 de febrer de 2022
Lloc: Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Informació i inscripcions properament a: https://congres.conservatoris.cat/

 

El III Congrés de Pedagogia Musical a Catalunya és una plataforma de comunicació i intercanvi d’experiències relacionades amb l’ensenyament de la música, organitzada per l’Associació de Conservatoris de Catalunya amb el suport i col·laboració del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta segona edició, que tindrà lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona els dies 18, 19 i 20 de febrer de 2022, el III Congrés de Pedagogia Musical a Catalunya pretén focalitzar l’atenció en “ L’aprenentatge i avaluació per competències als ensenyaments musicals” oferint un espai als professionals del sector de l’educació musical a Catalunya on mostrar les seves innovacions metodològiques, experiències d’aula, treballs de cooperació i investigacions.

La voluntat del Congrés es posar a l’abast de tots els assistents, bones pràctiques que porten a terme  els professionals del sector en els conservatoris, escoles de música i centres d’ensenyaments general, i al mateix temps, fer prendre consciència de la repercussió que té l’estudi de la música en la societat actual, i com actua de motor contribuint a millorar-la.

 

 

Amb la col·laboració de:

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies