Oberta la inscripció per al professorat soci de l’ACCat per al III Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya

Avui s’ha obert la inscripció per al professorat dels centres socis de la nostra entitat (ACCat) per al III Congrés de Pedagogia Musical de Catalunya que tindrà lloc del 18 al 20 de febrer al Conservatori Municipal de Música  de Barcelona.

Aquesta tercera edició gira al voltant de l’aprenentatge i avaluació per competències i es realitzarà en format híbrid. Els professionals hauran d’indicar a la seva inscripció si hi assistiran de forma presencial o virtual.

Formació reconeguda pel Departament d’Educació (15h)

La inscripció per al professorat dels centres que formen part de l’Associació de Conservatoris de Catalunya és gratuïta.

Per realitzar la inscripció us heu de dirigir a la web del Congrés

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies