HOMENATGE A BROUWER

El Festival Internacional de Guitarra de L’Hospitalet de l’Infant s’afegeix als actes internacionals d’homenatge a la figura de Leo Brouwer que tindran lloc aquest 2018 coincidint amb el vuitantè̀ aniversari del cèlebre guitarrista i compositor.

Per aquesta efemèride, el festival ha previst la creació́ d’una orquestra de guitarres amb alumnes de grau professional i superior de tots els conservatoris de Catalunya. Els alumnes participants treballaran els aspectes tècnics de l’obra amb el seguiment dels seus professors i participaran en cinc sessions orquestrals preparatòries que tindran lloc entre els mesos de febrer i juny de 2019 i que seran conduïdes pel professor Enrique M. Lop.

Finalitzada la fase preparatòria, es farà una estada de tres dies de treball amb el mestre Leo Brouwer. Els alumnes tindran l’oportunitat de conèixer i treballar intensament amb un dels grans mites de la guitarra clàssica dels nostres temps.

La trobada conclourà̀ amb un concert homenatge a Leo Brouwer al Teatre Auditori de

L’Hospitalet de l’Infant, el dia 25 de juliol a les 20:30 en el marc de la tercera edició del Festival Internacional de Guitarra.

Previ a l’inici de les activitats amb l’orquestra, els professors/es dels Conservatoris estan convidats/des a participar d’un taller de treball amb el Mestre Leo Brouwer, el dia 20 de gener de 2019 al Conservatori de Vila-seca, horari a determinar.

Participants.-

1a. Podran participar en aquesta activitat tots els alumnes que estiguin cursant 5è i 6è de grau professional i alumnes de grau superior en la especialitat de guitarra.

2a. L’activitat estarà dividida en dues fases:

-La fase preparatòria tindrà lloc al Conservatori de Vila-seca i constarà de cinc trobades d’assistència obligada en les següents dates:

Dissabtes 23 Febrer, 23 Març, 13 d’Abril, 25 de Maig i 29 de juny de 2019. Horari d’11:00 a

14:00 h.

-L’estada de treball amb el mestre Brouwer , es farà al Teatre Auditori Infant Pere de L’Hospitalet de l’Infant, constarà de tres dies de treball en les següents dates:

Dimarts 23, dimecres 24 i dijous 25 de juliol de 2019. Horari a determinar.

3a. L’obra a interpretar serà Tricastin del compositor Leo Brouwer, per a orquestra de guitarres i dos solistes.

Inscripcions.-

1a. Les inscripcions per a aquesta activitat educativa romandran obertes del 10 de desembre de 2018 al 10 de gener del 2019 i es faran a traves dels professors de l’especialitat dels respectius Conservatoris.

2a. El preu de la matricula es de 120€. Aquesta quantitat s’haurà d’ingressar al número de compte: ES09 0182 5634 1102 0180 9910

3a. Caldrà enviar el comprovant d’ingrés a la següent adreça de correu electrònic:

info@guitarfesthospitalet.cat

4a. S’emetran certificats d’assistència a l’activitat.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies