III Trobada pedagògica Conservatoris i Centres professionals de música i Instituts de referència

Avui dimecres 6 d’abril ha tingut lloc al Departamet d’Ensenyament la 3a Trobada pedagògica de Conservatoris i centres professionals de música i INS de referència.

La Jornada, organitzada per el Departament d’Ensenyament, ha estat presidida per la Sra. Olga Adroher, responsable del Servei d’ordenació dels Ensneyaments de Règim especial  i la Sra. Conxita Mayós, responsable del Servei d’Ordenació Curricular de l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat, i ha comptat amb la presenctació de les esperiències i projectes comuns entre els conservatoris de Badalona, Vic i Terrassa i els seus respectius instituts de refèrencia.

És molt lloable la feina que fan tots aquests centres per desenvolupar els projectes musicals presentats entre els diferents centres.

Ha estat una trobada on han assistit direccions dels centres de grau professional de música i de diferents instituts de referència.

 

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies