Proves d’accés als ensenyaments superiors de música

La situació actual degut a la Covid-19 ha fet canviar tots els calendaris del món educatiu. Els centres superiors de música ja han publicat les seves dates  per a les proves d’accés.

Tot seguit us fem un resum de les dates previstes per les diferents escoles i l’enllaç a les seves webs on podreu seguir tota la informació que es vari actualitzant segons la situació del moment.

 

CALENDARI DE PROVES D’ACCÉS:

Taller de músics: entre el 22 de juny i el 6 de juliol. Més informació

Conservatori Superior de Música del Liceu: a partir del 29 de juny. Més informació

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC): del 25 de juny al 15 de juliol. Més informació

Centres Educatius Jam Session: del 14 al 17 de juliol. Més informació

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies