Ja som 27 centres de grau professional de música, 1056 professors i més de 3750 alumnes a Catalunya

Aquest curs acadèmic el mapa català de centres d’ensenyament del grau professional de música s’ha ampliat amb la incorporació del Centre Professional de la Lira Ampostina.

Ja som 27 centres, distribuïts per tota Catalunya, en els quals imparteixen classes 1.056 professors qualificats a més de 3.750 alumnes.

Cada any el nombre d’alumnat que vol cursar estudis de grau professional de qualitat augmenta fent que el nivell musical i talent vagi creixent. Els conservatoris i centres autoritzats de grau professional esdevenen el nucli formatiu professionalitzador de la música en aquest país.

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies