EVA Graubin – Premi Oriol Martorell 2017

Resolució del Jurat del Premi Oriol Martorell 2017

El jurat del Premi Oriol Martorell 2017, integrat per Josep M Godoy de l’AEMCAT, Víctor Santapau de l’ACCAT, Montse Catllà de la Fundació L’Atlàntida, Carles Farràs, de l’ACEM, Enriqueta Anglada de la Fundació L’Atlàntida, Josep Borràs de l’ESMUC, Lluís Vila d’Abadal de la Fundació l’Atlàntida i Sebastià Bardolet de l’emvic, ha decidit per unanimitat atorgar el Premi Oriol Martorell 2017 a:

Eva Graubiņa per la seva aportació a la renovació dels estudis superiors del violí a Catalunya, la seva dedicació de més de trenta anys a generacions d’intèrprets i professors de violí que han contribuït decisivament a transformar el panorama musical català i situar-lo als nivells internacionals que pertocava, per la seva disposició constant a col·laborar amb les escoles de música i conservatoris professionals del país impartint classes magistrals, assessoraments o participant en els seus concursos i certàmens. I, en fi, per haver apostat per Barcelona i Catalunya com a terra d’acollida i de realització personal on aportar-hi el seu talent i la seva rica experiència d’intèrpret i professora reconeguda arreu.

Busquem antics alumnes d’Eva Graubiņa per convidar-los a l’acte d’entrega del Premi Oriol Martorell 2017 que tindrà lloc a Vic (Sala 3, Emvic) el proper dissabte, 3 de juny, a les 18.00h.

També ens agradaria que, en cas de no poder-hi assistir, ens fessiu arribar, per escrit, vídeo, foto, etc. una petita felicitació per a ella. Ho podeu enviar aquí: emvic@emvic.cat
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies