La Relació del llenguatge musical i les assignatures instrumentals. A la recerca de transversalitats pràctiques

El passat dovendres 20 de gener de 2017,més  de 70 professors dels conservatoris de música de Catalunya assisteixen a la sessió de Bones Pràctiques organitzada per l’ACCat celebrada al Conservatori Municipal de Barcelona del passat divendres 20 de gener.
La relació del llenguatge musical i les assignatures instrumentals, un tema de vegades complexe a tractar, va ser fruit de debat entre els assistents.
Els conservatoris del Liceu de Barcelona, Granollers i Cervera van explicar les seves experiències relacionades amb la transversalitat de les assignatures de llenguatge i instrument. Unes experiències molt interessants i adaptades als nous temps i sempre a la recerca de la millora qualitativa.
Una sessió molt interessant que de ben segur que tindrà una continuïtat en el futur.

Molts gràcies als assitents, als conservatoris que van presentar les seves experìències i al Conservatori Mpal de Barcelona per la seva col·laboració.

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies