Formació en línia per al professorat dels Conservatoris socis de l’ACCat

L’Associació de Conservatoris de Catalunya presenta el seu pla de formació per al professorat dels conservatoris i centres professionals de música socis de l’entitat.

Aquest pla contempla 8 cursos distribuïts entre el mes de febrer i març amb la presència de formadors rellevants dins l’àmbit educatiu com són Andreu Gatuelles, Anna Vernia, Marta Albadalejo, Begoña Roman i Eduactiva’t.

Aquestes formacions gratuïtes van destinades als equips directius i professorat dels centres associats.

Podeu consultar tota la informació en detall i per a formalitzar la inscripció aquí

 

 

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies