Masterclasses de música catalana: piano, vent, cant, corda i guitarra

Classes magistrals

Granollers  Lleida Tarragona Sabadell Vila-seca

L’Associació de Conservatoris de Catalunnya  (ACCat) coorganitza  amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX una sèrie de màster-classes adreçades als alumnes dels conservatoris de Grau Professional de Catalunya que es presentaran al Premi BBVA de Música al Talent Individual del proper 6 i 7 de maig de 2017 a Vic.

Les dates, mestres i inscripcions les podeu visualitzar tot seguit:

 

  Data Especialitat Mestre Breu xerrada sobre: INSCRIPCIONS
Granollers 4/2/17 Piano Jordi Masó “Els tresors ocults del piano català” Formulari
Municipal de Lleida 11/2/17 Guitarra Carles Trepat “Sobre Emili Pujol” Formulari
Vila-seca 22/4/417 Corda Gerard Claret “La versatilitat de les cordes a Catalunya” Formulari
Tarragona 4/3/17 Vent Salvador Brotons “Sobre Manel Oltra” Formulari
Sabadell 18/3/17 Cant Marta Mateu “El noucentisme i el cant” Formulari

 

Horari:

  • 10:00   Acollida participants
  • 10:30 a 14:00 Classes
  • 15:30 a 18:00 Classes, conferència.

.

Inscripció a la jornada

Alumnes actius

Per apuntar-se a les classes magistrals, el requisit serà que els alumnes siguin candidats a presentar-se a al concurs Premi al Talent Individual musical. No es demana un compromís per escrit però han de ser bons alumnes. L’obra que es presentarà a la màster-class serà l’obra catalana que presentaran al Premi BBVA al Talent Musical que es realitzarà els dies 6 i 7 de maig a Vic.

El límit aproximat d’inscripcions serà entre 10 i 15 en funció de la especialitat i del repertori proposat. Els alumnes acceptats se’ls comunicarà per correu electrònic l’horari i la direcció per la jornada.

 

Públic

Les classes magistrals així com la petita xerrada son obertes al públic i gratuïtes. L’Aforament serà limitat en funció de cada espai.

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies