Classe magistral de corda a càrrec de Gerard Claret per a alumnes de conservatoris

El proper dissabte 22 d’abril el Conservatori Mpal de música de Vila-seca acollirà  la master class de música catalana que ha organitzat l’Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat), i a la que els alumnes dels conservatoris  de les especialitats de violí, viola, violoncel i contrabaix es poden presentar.

L’activitat és totalment gratuïta, el mestre Claret també oferirà una xerrada “La versatilitat de les cordes a Catalunya” per a tot el públic que així ho desitgi.

Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç

Data límit d’inscripció: dilluns 17 d’abril de 2017

Horari de la jornada
• 10:00 Acollida participants
• 10:30 a 14:00 Classes
• 15:30 a 18:00 Classes, conferència.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies