Resultats de la fase eliminatòria del Premi BBVA 2018

Després d’una jornada intensa per la qual han passat un centenar dels joves músics que configuren el Talent emergent del panorama musical de Catalunya i que provenen dels diferents conservatoris de Catalunya, el jurat integrat per músics de renom ha decidit que els participants que passen a la final són els següents: 

finalistes i premis obra catalana

 

Resultats FINAL i entrega de premis
Diumenge 22 d’abril a les 18h
Auditori – Conservatori Superior  de Música del Liceu
Entrada lliure

 

IMPORTANT FINALISTES

Tots els finalistes i els guanyadors dels Premis ACCat hauran d’estar presents a la Gala de Lliurament. Si per una causa major no s’hi pot assistir, s’ha de comunicar a l’organització, sinó s’entendrà que es renuncia al Premi.
Els alumnes finalistes hauran de tenir preparada per la Gala de Lliurament una obra sense acompanyament, o bé comptar amb el seu propi repertorista. També poden optar per tocar (si són guardonats) amb el repertorista que el concurs posa a la seva disposició per al diumenge per la tarda. En cas que estiguin interessats ho hauran de fer saber a l’organització al llarg del matí de diumenge, i lliurar les partitures corresponents (per al pianista repertorista). Podran assajar en un horari establert entre els interessats, al llarg del diumenge.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies