El gran guitarrista Xavier Coll ofereix una classe magistral de música catalana al Conservatori de Cervera

  • DSC_8874a

El Passat dissabte 10 de febrer, el Coservatori de Cervera ha acollit la màsterclass de música catalana emmarcada dins del Premi BBVA de Música al Talent Individual que tindrà lloc els dies 21 i 22 d’abril a Barcelona.

El prestigiós guitarrista Xavier Coll va oferir una classe magistral a alumnes de diferents conservatoris de Catalunya. Nombrosa afluència per escoltar els consells del músic.  En Xavier també va oferir una Xerrada “Els músics, escoltem prou?” a tot el públic assistent.

L’Associació de Conservatoris, conjuntament amb la Fundació Abtigues Caixes Catalanes, coorganitzadores, feliciten al Conservatori de Cervera per la seva organització i acollida.

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies