II Premi BBVA de Música, resultats fase eliminatòria i premis ACCat a la millor obra catalana.

Ja hem publicat els resultats de la fase eliminatòria del II Premi BBVA de Música al talent Indivual celebrada avui al Conservatori de música de Vic.

El jurat ha estat format per: Dolors Cano, Jordi Massó, Joan Anton Casado, Peter Thiemann, Xavier Coll, Dani Cubero, Albert Julià, Feliu Gasull , Bernat Castillejo, Laia Puig, Jordi Camell, Manel Valdivieso, Marta Matheu, Jordán Tejedor, Alba Ventura, Xavier Castillo i Toni Pola.

Podeu consultar els finalistes, horaris de la final, i guardonats al Premi ACcat clicant AQUÍ

Us recordem que la gala d’entrega de premis és demà diumenge a les 18h. Esteu convidats!!

Recordeu que desprès de la fase final , si els repertoristes no es poden quedar a la Gala de les 18h, l’organització posarà a disposició de tots els finalistes que ho necessitin un repertorista per assajar l’obra que tocaran a la gala en cas de ser premiats.

Enhorabona als finalistes i premiats!!

 

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies