II Premi BBVA de Música al Talent Individual premia el millor talent musical del país

La segona edició del  Premi IBBVA de Música al Talemt Individual  que coorganitzen la Fundació Antigues Caixes Catalanes i L’Associació de Conservatoris de Catalunya finalitza amb la visualització del millor talent música del país.

Han estat 125 alumnes procedents de 22 conservatoris i centres autorittzats de grau professional de música de Catalunya els que han participat en aquesta edició.

Un jurat format per personalitats del món musical  i format per: Eva Graubin, Dolors Cano, Jordi Massó, Joan Anton Casado, Peter Thiemann, Xavier Coll, Dani Cubero, Albert Julià, Feliu Gasull , Bernat Castillejo, Laia Puig, Jordi Camell, Manel Valdivieso, Marta Matheu, Jordán Tejedor, Alba Ventura, Xavier Castillo i Toni Pola, han otorgat els següents premis:

Podeu consultar els resultats de l’edició 2017 del Premi BBVA de Música al Talent Individual aquí

 

 

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies