Joves pianistes dels conservatoris ofereixen un concert a l’ESMuC

Dins el marc del II Piano Fòrum organitzat per l’ESMuC, el pssat dissabte 29 alumnes pianistes dels conservatoris de música de Catalunya van oferir un concert.

Destaquem que dins la jornada, professors de piano dels conservatoris van posar en comú difrents conclusions i propostes sobre la pedagogia i metodologies de l’instrument, així com millores per enfortir el vincle entre els centres de grau professional i l’ESMuC.

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies