Premi BBVA de música – Vic, 6 de maig de 2017- horaris d’actuació

Els horaris que US ADJUNTEM fan referència a la fase eliminatòria únicament, que tindrà lloc el dissabte dia 6.

De cara  a la fase eliminatòria cal tenir en compte:

  • Els horaris “d’assaig”, just abans de l’actuació, estan destinats a l’escalfament de l’alumne que concursa. Aquests horaris no s’han fet amb la previsió que puguin assajar amb el repertorista
  • Els alumnes només podran assajar en l’horari indicat.
  • A les aules d’audicions només es podrà  provar  els dies anteriors al concurs i caldrà posar-se en contacte amb el conservatori de Vic per veure’n la disponibilitat.
  • Els alumnes tindran com a màxim 30 minuts per escalfar a les aules assignades.
  • Tots els participants hauran de portar un joc de les partitures que tocaran a la prova eliminatòria a disposició del jurat.
  • El premi ACCat a la millor obra d’autor català es donarà segons les audicions de la prova eliminatòria, per tant els alumnes que hagin triat una obra catalana per a la fase final i la vulguin tocar a la fase eliminatòria, la podran canviar , informant sempre a l’organització i al Jurat.
  • El minutatge de les actuacions serà absolutament estricte. En el cas que es produeixi una baixa d’algun participant es podrà modificar l’horari dels següents participants.
  • Qualsevol retard o absència del participant en el seu horari serà motiu per perdre el dret a participar.

Loc: Escola i Conservatori de música de Vic
Adreça:
Mapa

 

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies