Masterclasses de música catalana: piano, vent, cant, corda i guitarra 2018

Cervera | Badalona | Tarragona | Granollers | Manresa

L’Associació de Conservatoris de Catalunnya  (ACCat) coorganitza  amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX una sèrie de masterclasses adreçades als alumnes dels conservatoris de Grau Professional de Catalunya que es podran presentar al Premi BBVA de Música al Talent Individual del proper 21 i 22 d’abril al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona.

Les dates, mestres i inscripcions les podeu visualitzar tot seguit:

 

  Data Especialitat Mestre Breu xerrada sobre: INSCRIPCIONS
Cervera 10/2/18 Guitarra Xavier Coll “Els músics, escoltem prou?” Formulari
Data Límit: 30/01
Badalona 17/2/18 Piano José Enrique Bagaría “De Granados a Mompou” Formulari
Data Límit: 2/02
Tarragona 24/2/18 Cant Ofèlia Sala “El cant, de la passió a la professió” Formulari
Data Límit: 9/02
Granollers 22/3/18 Corda Dani Cubero “L’obra Vistes al Mar, de Toldrà” Formulari
Data Límit: 21/02
Manresa 10/3/18 Vent Salvador Brotons “S. Brotons, director compositor i pedagog” Formulari
Data Límit: 29/02

 

Horari orientatiu :

  • 10:00   Acollida participants
  • 10:30 a 14:00 Classes
  • 15:30 a 18:00 Classes, conferència.

.

Alumnes actius

Per apuntar-se a les classes magistrals, el requisit serà que els alumnes presentin una obra catalana que podran presentar al Premi BBVA al Talent Musical que es realitzarà els dies 21 i 22 d’abril al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona.

El límit aproximat d’inscripcions serà entre 10 i 15 en funció de la especialitat i del repertori proposat. Els alumnes acceptats se’ls comunicarà per correu electrònic l’horari i la direcció per la jornada.

 

Públic

Les classes magistrals així com la petita xerrada son obertes al públic i gratuïtes. L’Aforament serà limitat en funció de cada espai.

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies