Vic acull el Premi BBVA de Música al Talent Individual el 6 i 7 de maig

  • inici
  • inicibaixa
  • fotonoticia_20170427145908_640
El cap de setmana del 6 i 7 de maig la ciutat de Vic acollirà les proves del Premi BBVA de Música al Talent Individual a l’Escola de Música i Conservatori (Emvic), que enguany comptarà amb la participació de 125 joves talents musicals escollits pels conservatoris de tot Catalunya.
 
A banda de l’acte d’inauguració que serà el dia 4 de maig i de les proves, el dia7 de maig tindrà lloc a L’Atlàntida l’acte de lliurament de premis on es coneixeran els 3 guanyadors d’aquest Premi, únic d’aquestes característiques a Catalunya.
 
El Premi BBVA de Música al Talent Individual està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVACX i compta amb la coorganització de l’Associació de Conservatoris de Catalunya. Té com a objectiu visualitzar el talent musical de les joves generacions de músics que en aquest moment s’estan formant a Catalunya, premiant l’esforç que fan per assolir un alt nivell i encoratjant-los en la seva projecció professional futura. És un Premi adreçat exclusivament a alumnes que cursen els seus estudis de música en centres reglats de grau professional de Catalunya.
 
 
Adjuntem foto de la roda informativa. D’esquerra a dreta:
 
– Sr.  Jordi Bigas, director de CBC  (Centre de Banca de Clients) de BBVA CX
– Sra. Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC)
–       Sra. Susagna Roura, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic
– Sr. Víctor Santapau, president de l’Associació de Conservatoris de Catalunya

També us pot interessar:

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies