120 entrades per assistir a la Master-class del pianista Lang Lang

Master Class de Lang Lang a l'Auditori de de Barcelona

L’Auditori de Barcelona posa a disposició dels alumnes i professors acompanyants dels conservatoris de GP, 120 entrades per assistir com a oients a la Màster-class que farà el prestigiós pianista Lang Lang el proper dissabte 15 de novembre a partir de les 16.30 a la Sala 2 Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona.

Seran 14 joves talents triats de tot el món, els que participaran com a alumnes actius.

Les entrades estan destinades als alumnes dels conservatoris de grau professional de Catalunya i per als professors responsables acompanyants.

Data límit d’inscripció:  dimecres 12 de novembre

 

Per a la inscripció cal adreçar-se als caps de departament de piano o direccions dels conservatoris.

 

 

Amb la col·labració de:

logo_gran

 

You may also like...

Ús de galetes

Us informem que podem fer servir galetes amb la finalitat de facilitar la navegació a través del lloc web, distingir-vos d'altres usuaris, proporcionar-vos una millor experiència en el seu ús i identificar problemes per millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presteu el vostre consentiment, farem servir galetes que ens permetin obtenir més informació sobre les vostres preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els vostres interessos individuals. Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que es fan servir al lloc web. En cas que vulgueu obtenir més informació sobre les galetes que fem servir al lloc web, podreu remetre un correu electrònic a l'adreça següent: secretaria@conservatoris.cat ACEPTAR

Aviso de cookies